Støt Missing People, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Missing People, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte organisationen – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores organisation med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får organisationen en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Missing People nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til Missing People med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til Missing People. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du organisationen med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Janne Bisgaard på fundraising@missing-people.dk.