Nyheder

 

Ny samarbejdsaftale – Rådet for Større Bade- og Vandsikkerhed

Kære Danmark,

Da vi desværre oplever at, drukne ulykker rundt omkring i de danske havne er i stigning, hvilket giver utryghed, har Missing People og Rådet for Større Bade-og Vandsikkerhed indgået samarbejde, for at være med til sætte fokus på, at nedsætte disse tragiske ulykker pga manglende sikkerhed.

Missing People  & Rådet for Større Bade- og Vandsikkerhed

Flot donation fra Sirius.dk

22/11-2022

Vi skriver dette med stor taknemmelighed og med stolthed over vores arbejde anerkendes.

Vores ambassadør Rosa Kildahl og næstformand Belinda Nøraa besøgte i dag Stig Gerlach, CEO hos Sirius.

Et firma der vil støtte vores arbejde i Missing People, et firma med stort hjerte.

Vi fik en flot donation, samt aftale om et fremtidig samarbejde ❤️

Vi kan nu uddanne endnu flere indsatsmedlemmer samt indkøbe bla. veste, borde, tryk af brochurer og mange andre ting vi bruger til søgninger 🙏
Af hjertet tak

https://www.sirius.dk/

Missing People og VORES Mediehus indgår samarbejde

Hvert år forsvinder omkring 600 danskere.

Det er to personer, der hver eneste dag vælger at forsvinde eller ikke kommer hjem som forventet. En situation, hvor de pårørende står magtesløse tilbage med tusindvis af skrækscenarier, der spøger i deres hoveder.

Til trods for, at politiet gør alt i deres magt, for at finde de forsvundne personer, er de, som så mange andre offentlige instanser, ressourcemæssigt begrænsede.

Her kommer Missing People ind i billedet. En organisation, der arbejder frivilligt, døgnet rundt, og som er hurtige til stable et indsatsteam og et hold frivillige søgere på benene.

Når den pårørende anmelder en forsvunden person, men politiet stopper deres eftersøgning, kan de pårørende via en anmeldelse give grønt lys til, at Missing People sætter en videre eftersøgning i gang.

Dét er en sag, vi støtter op om hos VORES Mediehus, så vi kan hjælpe til med at få familiemedlemmer, venner, kolleger eller naboer hjem til deres kære igen.

Fra dags dato indgår Missing People og VORES Mediehus i et samarbejde, som i praksis betyder, at vi fremadrettet deler alle efterlysninger og opdateringer om forsvundne personer på alle vores bysider og sociale medier.

På redaktionen og i Missing People nærer vi et stort ønske om at hjælpe til med at sprede de vigtigste budskaber på de platforme, vi råder over.

Det er et samarbejde, som vi er gensidigt stolte af og som vi håber kan være med til at gøre en forskel, for vi kan ikke understrege nok, hvor stor betydning Missing Peoples sag har.

Vi ser frem til et godt samarbejde i den gode sags tjeneste!

Venlig hilsen

Vivian Winther Eriksen, Formand – Missing People
& Søren Martin Mørch, Adm. direktør – VORES Mediehus

Ny ambassadør for Missing People

Kære Danmark,

Vi i Missing People har i et stykke tid haft et ønske om at kunne byde en ambassadør velkommen i Foreningen. Det har vi så den store glæde at kunne gøre nu:

❤ Rosa Kildahl – Ambassadør i Missing People ❤

OK fortsætter sin sponsorstøtte

Der er mange måder at hjælpe på… Man kan naturligvis være medlem af Missing People ? – men man kan også støtte, mens man er på farten! Opret et OK benzinkort og støt, når du tanker benzin!
Missing People har netop modtaget hele kr. 3.883,72 fra OK sponsorpenge – 1000 tak for det!

Opret dig straks på www.ok.dk, vælg benzinkort og støtte til Missing People!

1000 tak for støtten!

Ny Hjemmeside

Missing People har nu fået sig en ny hjemmeside som du nok har bemærket og samtidigt har vi også ændret vores navne på Facebook, Twitter og Instagram så det hele er nemmere at fremsøge. Fremover vil man skulle finde os på brugernavnet DKMissingPeople på alle 3 sociale platforme hvor vi bla. lægger efterlysninger og indkaldelser til søgninger op i takt med behovet. Så gå endelig ind og giv os et like og/eller follow så du kan holde dig opdateret med vores virke.

Støt Missing People, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Missing People, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte organisationen – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores organisation med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får organisationen en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Missing People nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til Missing People med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til Missing People. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du organisationen med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Janne Bisgaard på fundraising@missing-people.dk.