Nyheder

 

OK fortsætter sin sponsorstøtte

Der er mange måder at hjælpe på… Man kan naturligvis være medlem af Missing People ? – men man kan også støtte, mens man er på farten! Opret et OK benzinkort og støt, når du tanker benzin!
Missing People har netop modtaget hele kr. 3.883,72 fra OK sponsorpenge – 1000 tak for det!

Opret dig straks på www.ok.dk, vælg benzinkort og støtte til Missing People!

1000 tak for støtten!

Ny Hjemmeside

Missing People har nu fået sig en ny hjemmeside som du nok har bemærket og samtidigt har vi også ændret vores navne på Facebook, Twitter og Instagram så det hele er nemmere at fremsøge. Fremover vil man skulle finde os på brugernavnet DKMissingPeople på alle 3 sociale platforme hvor vi bla. lægger efterlysninger og indkaldelser til søgninger op i takt med behovet. Så gå endelig ind og giv os et like og/eller follow så du kan holde dig opdateret med vores virke.

Støt Missing People, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Missing People, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte organisationen – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores organisation med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får organisationen en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Missing People nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til Missing People med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til Missing People. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du organisationen med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Janne Bisgaard på fundraising@missing-people.dk.