Nyheder

Opdateret hjemmeside 2024

I organisationen Missing People sker der daglig rigtig mange ting og hvis man kigger tilbage på året 2023 blev det startskuddet på mange interne ændringer med henblik på en bedre forening.

Et af punkterne var et ønske om et nyt design på hjemmeside. Der blev taget de første initiativer i september måned, hvor der bliver nedsat en lille arbejdsgruppe. I oktober måned blev arbejdet påbegyndt, og siden da er der blevet arbejde intensiv med opgaven idet omfang fritiden har tilladt det.

I april månede 2024 var opgaven så langt fremme at man kunne opstarte Beta-test af siden, og her blev alle Missing People ansvarshavende prøveklud. De skulle komme med deres input til den ny webside.

Bland de nye ting kan nævnes:

  • En helt nyt design
  • Hurtig genvej på forsiden
  • En detaljeret oversigt over organisationen
  • Hver team har fået deres egen side hvor de i detaljer kan fortælle mere om hvad de laver
  • Vagthavende og indsatsleder har nu deres egen side
  • Der vil over tid komme små instruktions Videoer
  • Missing People har fået deres egen support som man kan kontakte under punktet, ”kontakt os”.

Det er allerede besluttet på nuværende tidspunkt, at der blev videreudviklet på hjemmesiden og der vil komme flere moduler som vil kunne hjælpe alle.

Så med disse ord vil Missing People ønske dig god søgetur på vores nye hjemmeside.

Missing People vil gerne slå et slagt for en nye frivillig forening.

Selv om vi ikke arbejder med helt samme formål, vil vi gerne slå et slag for den nye frivillige forening Vi Finder Hund
Deres formål er at eftersøge bortløbne hunde med droner og termisk kamera.
Hvilket også betyder, at piloter som er i Missing People, får en masse eftersøgningstræning, det kan vi kun bakke op om.
For størstedelen af alle hundeejere, er hunden en del af familien.
Når vores firbenede ven løber bort, vil vi gøre alt for at få den hjem.
Se deres Facebook side her

GF har givet en flot donation.

Nu kan vi offentliggør vores flotte donation❤️
Trafiksikkerhed er mange ting. Det er cykelstier, vigepligt og vejbump. Det er skolepatruljer, cykelhjelm og trafikbaner. Men det er også reflekser, lys og veste. 🔆🦺
I år har foreningen Missing People således fået intet mindre end 1000 refleksveste til deres frivillige søgere gennem GF Fonden’s Trafiklegat.
Med de neongule veste bliver det mere sikkert – og trygt – for de frivillige søgere at færdes ved veje og stier, samtidigt med at forbipasserende kan se, at der er en koordineret eftersøgning i gang.
På den måde kan søgerne koncentrere sig fuldt ud om deres vigtige opgave – nemlig at lede efter den savnede. #gffonden #sikkerhed #næstekærlighed

Et nyt team er oprettet

Kære Danmark ❤️
Vi har i flere år ønsket at vi kunne lave eftersøgninger på vandet, og derfor er vi SÅ glade for at vi kan melde ud nu at Missing People Indsatsbåde er en realitet ❤
Før man kan indgå i Båd-enheden, skal du være 18 år og kunne fremvise ren straffeattest, skal der indbetales årligt kontingent på kr. 100,-.
Der skal herefter deltages i et ca. 2½ times kursus med regler og retningslinjer, før der kan udstedes et id-kort samt udleveres signal vest og signal vimpel. Herefter kan sejleren indgå i det operative beredskab, som kræver man bærer redningsvest under sejlads og har et gyldigt speedbådsbevis, så frem bådtypen kræver dette.
Sejlerne arbejder, ligesom alle i Missing People, under de gældende retningslinjer fra Missing People, Rigspolitiet og andre myndigheder.
Hvis du er interesseret i at høre mere og har du lyst til at være med til at gøre en forskel for familier til savnede i Danmark, så er du meget velkommen til at kontakte os på: indsatsbaad@missing-people.dk

Støt Missing People, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Missing People, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.
Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.
Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.
Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Missing People nu. Og så sørger de for at ændre det.
Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil
Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.
Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fundraising@missing-people.dk.

Ny samarbejdsaftale – Rådet for Større Bade- og Vandsikkerhed

Kære Danmark,

Da vi desværre oplever at, drukne ulykker rundt omkring i de danske havne er i stigning, hvilket giver utryghed, har Missing People og Rådet for Større Bade-og Vandsikkerhed indgået samarbejde, for at være med til sætte fokus på, at nedsætte disse tragiske ulykker pga manglende sikkerhed.

Missing People  & Rådet for Større Bade- og Vandsikkerhed