Vi har brug for dig, så vi kan vende hver en sten

 

Der er mange måder du kan hjælpe os i vores arbejde i Missing People – så alle kan være med!

Indsatsgruppe

På enhver eftersøgning er der en indsatsgruppe som står for al koordinering, planlægning og udførelse af eftersøgningen. En indsatsgruppe består i langt de fleste tilfælde af 4 personer.

Alle personer I gruppen vil være uddannet til at varetage alle funktionerne, men man ved altid hvilken rolle man har i den pågældende eftersøgning.

For at være i indsatsgruppen kræver det en medlemsbetaling på 300 kr. om året (pr 1/2-2020). For det indbetalte beløb får man uddannelsen som indsatsgruppemedlem, ID-kort efter endt uddannelse og muligheden for at påvirke arbejdet i organisationen med sin stemme ved generalforsamlingen. Man har som andre medlemmer også muligheden for at stille op til bestyrelsesposter, hvis man ønsker dette.

Du kan melde sig som indsatsgruppemedlem på tilmeldingsformularen under Kontakt Os eller ringe til bogholderiet på tlf. 7174 7676.

Vi gør opmærksom på, at alle medlemmer af indsatsgruppen skal fremvise ren straffe- og børneattest før de kan deltage i indsatsgruppens arbejde.

 

Støttemedlem

Et støttemedlem er en der ønsker at støtte organisationen ved et medlemskab men man får også muligheden for at påvirke arbejdet i organisationen med sin stemme ved generalforsamlingen.
Man har som andre medlemmer også muligheden for at stille op til bestyrelsesposter, hvis man ønsker dette.

Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året (pr 1/2-2020) og man får fremsendt sit medlemsnummer når indbetalingen er registreret hos kasseren.
Du kan melde sig som støttemedlem på tilmeldingsformularen under Kontakt Os eller ringe til bogholderiet tlf. 7174 7676

 

Frivillig søger

Vi har brug for rigtig mange frivillige søgere! De frivillige søgere er dem der er ude i marken og efter instruks fra indsatsgruppen afsøger de aftalte områder og melder tilbage til indsatsgruppen via en patruljefører. Der vil løbende blive vurderet på baggrund af de informationer som indsatsgruppen får ind fra de frivillige så indsatsen kan koordineres bedst muligt.

Det eneste det kræver for at være frivillig søger er, at man er fyldt 18 år og er fysisk og psykisk velfungerende.